Menu

FERIE I FJELLET - HOTEL I POLANICA. VELVÆRE OG SYKKELFERIE

Dette fem-stjerners hotellet, beliggende i et vakkert område i nærheten av kurstedet Polanica Zdrój, gir en unik sjanse for avslapning og revitalisering. Vi garanterer et komfortabelt opphold i flotte rom og appartementer utstyrt med alle slags fasiliteter.

INKLUDERT: • flybillett Oslo-Wrocław-Oslo • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykkel reiseleder • omvisninger • transfer • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring•

Hotellet med komfortable rom er plassert i et skogsreservat ved Sudety-fjellet som gir en unik avslappende stemning. Hotellet er et kosmetologisk institutt, "Irena Eris" med sitt konsept av helhetlig behandling, en SPA-sone og aktivitets-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkkenet tilbyr nydelig regional mat.

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og tilpasser sykkelturene og traseene slik at de er forskjellige hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" delen av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for: sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

Sykkelrutene går gjennom flotte områder med turist- og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

DAGSPROGRAM: (alle turer med sykkelguide)

DAG 1. Ankomst flyplassen i Wrocław 
Transfer til Hotel SPA DR IRENA ERIS i Krynica. Innsjekking. Middag servert på hotellets restaurant.

DAG 2. Sykkeltur rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur:Distanse: 46 km. Lunsjbuffte. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 3. En sykkeltur gjennom skogen
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 59 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4. En sykkeltur via gamle bygder
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 52km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5. Sykkeltur rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 49 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 6. Sykkeltur rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 57 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7. Sykkeltur rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 54 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag ved bålet, offisiell avslutning.

DAG 8. Tur til Wrocław
Frokostbuffet. Tur til Wrocław. Wroclaw er en av de eldste og vakreste byene i Polen. Opprinnelsen til Wroclaw dateres tilbake til det tiende århundre. Byen ligger ved elven Oder. Den består av 12 øyer, med mer enn 100 broer og dusinvis av kanaler. Wroclaw er en vakker, gammel by, med mer enn 100 restauranter med regional mat. Lunsj. Transfer til flyplassen i Wrocław Airport.

 PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 15 999 Kr 14 999
ved 8 a 20
Kr 13 999 Kr 12 999
ved 20 a 40
Kr 12 999 Kr 11 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
adresse: Lundåsen 6a, 7089 Heimdal