Menu

SYKKELTURER I JANOWIEC I HOTEL KAZIMIERSKI ZDROJ

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska- høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła- elvekløften. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av de største attraksjoner med Europas største nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på «Kazimierski Zdrój» som ligger vakkert plassert i skogen.

Som deltagere får dere låne profesjonelle italienske sykler av merket «Whistle». Vi planlegger og tilpasser ulike sykkelturer og traseer daglig. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den «sykkelmessige» siden av oppholdet. Sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er Andrzej ansvarlig for sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

DAGSPROGRAM (MTB - alle turer med sykkelguide)

DAG 1. ALLE DELTAKERE MØTER OPP PÅ FLYPLASSEN I OSLO. FLY TIL WARSZAWA 
Transport, ankomst til hotellet «Kazimierski Zrój» i Janowiec ved Wisła-elven. Folkemusikk ved bålområdet og kveldsmat. Overnatting på hotell «Kazimierski Zdrój».

DAG 2. SYKKELTUR GJENNOM KAZIMIERZ-NASJONALPARK
Frokostbuffet. Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska-høylandet. Man sykler videre gjennom Kazimierz- landskapsparken. Rutelengde 57 km. Lunsjbuffet. Hvile og spa-behandlinger. Middagsbuffet i Kazimierz og omvisning på
slottet. Retur til hotellet. Overnatting.

DAG 3. SYKKELTUR LANGS LØSS-RUTEN
Frokostbuffet. Sykkelturen går gjennom landsbyen Męćmierz og Równina Bełżycka-sletten og forbi den vestlige siden av elvekløften «Małopolski Przełom Wisły». I landsbyen Dobre ved Skarpa Dobrska - skrenten, som er en av de mest spektakulære delene av Równina Bełżycka-sletten, når ruten et område rundt Kotlina Chodelska. Rutelengde: 59 km. Lunsjbuffet. Hvile og spabehandling. Busstur i Kazimierz-området. Retur til hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4. TUR TIL NAŁĘCZÓW
Frokostbuffet. Sykkeltur til Nałęczów med retur gjennom dalen «Potok Witoszyńskiego». Ruten går langs stier og mark på Nałęczów - platået og videre over bakketopper, gjennom kløfter og daler og langs mindre elver. Ved landsbyen Stanisławka når ruten Kazimierz-landskapsparken. Rutelengde: 71 km. Lunsjbuffet. Hvile og spabehandling. Fritid og middagsbuffet. Kveldskonsert på markedsplassen. Retur til hotellet.

DAG 5. TUR TIL JANOWIEC
Frokostbuffet. Sykkeltur til slottet i Janowiec. Ferge over Wisła- elven og sykling videre langs stier gjennom skogen. Retur til hotell Kazimierski Zdrój. Rutelengde: 61 km. Lunsjbuffet. Hvile og spabehandling. Fritid og kveldsmat.

DAG 6. SYKKELTUR i KAZIMIERZ-OMRÅDET
Frokostbuffet. Sykkeltur i Kazimierz-området. Ruten går gjennom skoger og langs Wisła-elven. Rutelengde: 20 km eller 38. Lunsjbuffet. Hvile og spabehandling Båttur på Wisła-elven til museet «Muzeum Nadwislańskie». Middagsbuffet. Overnatting.

DAG 7. BUSSTUR TIL LUBLIN
Frokostbuffet. Sykkeltur i Janowiec-området, ruten går gjennom skoger. Rutelengde: 38 km. Lunsjbuffet. Busstur til Lublin, omvisning på slottet og i gamlebyen. Middag. Retur til hotellet. Fritid og spabehandling. Kveldsmat ved bålet, grilling og avslutning.

DAG 8. TUR TIL WARSZAWA
Frokostbuffet. Tur til Polens hovedstad, Warszawa. Guidet tur i Gamlebyen og Zamek Królewski (det tidligere kongesetet). Lunsj. Transfer til flyplassen Warszawa - Okęcie. Fly til Norge.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 15 999 Kr 14 999
ved 8 a 20
Kr 13 999 Kr 12 999
ved 20 a 40
Kr 12 999 Kr 11 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.