Menu

SYKKELFERIE I DET HISTORISKE SLOTTET DUBIECKO

Sykkelrutene fører gjennom den vestlige delen av Bieszczady. Et unikt sted i fjellområdet, like ved Bieszczady, den pittoreske regionen i Sør-Øst-Polen med utallelige bakker og daler omfavnet av den innbydende Puszcza Karpacka (den karpatiske urskogen) - 160 km fra Kraków.

INKLUDERT: flybillett-Trondheim eller fra Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • transfer • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykkel reiseleder • omvisninger • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og tilpasser sykkelturene og traseer slik at de er forskjellige hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" delen av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for: sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

Sykkelrutene går bare gjennom flotte områder med turist- og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

Hotel «ZAMEK DUBIECKO» med komfortable rom er plassert i et skogsreservat ved elven San, som gir en unik avslappende stemning. Hotellet er et kosmetologisk institutt med konsept av helhetlig behandling, en SPA-sone og aktivitets-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkkenet tilbyr nydelig regional mat.

Bieszczady-fjellene 
Bieszczady-fjellene ble et reisemål for sykkelturister allerede i begynnelsen av 1950-tallene. Sykkelrutene i Bieszczady, er helt spesielle i verden, perfekt for brukere av fjellsykler og touringsykler som elsker ville veier, sterke opplevelser ved forsering av ulike hindringer og oppdagelse av nye, ubeseirede områder.

I tillegg til flotte utsikter på skogdekkede grenselinjer, tilbyr sykkelrutene ulike typer veidekke (fra asfaltveier til hullede grusveier) og ulikt landskap (tallrike opp- og nedkjøringer på svingete stier). Man må ha god kondisjon for å klare disse rutene. Her og der passerer veiene verdens unike kullbrennerier eller krysser over fjellbekker.

De fleste sykkelrutene går gjennom skogen. Øde glenner og frukthager er nå de eneste sporene etter bosetninger som en gang lå tett langs veier og stier. Disse områdene er nå hjem for mange ville dyr (bjørner, ulver, bevere). Når man sykler forbi disse områdene, bør man holde seg stille. Mange steder er det forbudt å forlate merkede ruter.

DAGSPROGRAM (alle turer med sykkelguide):

DAG 1. Ankomst flyplassen i Kraków Balice 
Transfer til HOTEL «ZAMEK DUBIECKO». Innsjekking. Middag servert på restaurant «ZAMEK DUBIECKO».

DAG 2. Sykkeltur til Bieszczady-fjellene 
Frokostbuffet. Sykkeltur med reiseleder. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 3. Sykkeltur til Bieszczady-fjellene 
Frokostbuffet. Sykkeltur med reiseleder. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

Dag 4. En sykkeltur via gamle bygder 
Frokostbuffet. Sykkeltur med reiseleder. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5. En sykkeltur til den eldste ortodokse murkirken i Polen 
Frokostbuffet. Sykkeltur med reiseleder. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 6. Sykkeltur i den karpatiske urskogen del.1 
Frokostbuffet. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Vanskeligetsgrad: Nokså vanskelig med ulik veistandard (forskjellig, samt grovt underlag) samt et par bekker som må krysses. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA- sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7. Sykkeltur i den karpatiske urskogen del.2 
Frokostbuffet. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Vanskelighetsgrad: Nokså vanskelig med ulik veistandard (forskjellig, samt grovt underlag) samt et par bekker som må krysses. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA- sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 8. Utflukt til Kraków
Frokostbuffet. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av majestetiske kultur- og arkitektoniske perler. En guidet tur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. I dag er dette den eneste gruven i verden som har hatt kontinuerlig drift fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET:
2-3 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer som ønsker en fysisk utfordring.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 11 999 Kr 10 999
ved 8 a 20
Kr 10 999 Kr 9 999
ved 20 a 40
Kr 9 999 Kr 8 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.