Menu

SYKKELFERIE I POPRAD I MUSZYNA - HOTEL SPA KLIMEK

Sykkelveiene i Muszyna, ved Szczawnik elven, nær Jaworzyna Krynicka i det polske høylandet, regnes som de mest pittoreske, og samtidig mest krevende i Polen. De som har tenkt å tilbringe noen aktive dager i området, må være spreke og ha god kondisjon. 

Sykkelveiene preges av store høydeforskjeller, bratte oppturer og nedturer, noen ganger smale stier med grovt underlag. Anstrengelsene sykkelturer i dette området gir, vil bli en opplevelse for livet.

INKLUDERT: • Flybillett Trondheim eller Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • transfer fra flyplassen • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykler reiseleder • omvisninger •  kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring • rafting i dalen av elven Poprad •

DAGSPROGRAM

DAG 1. Flytur til Krakow 
Transfer til Muszyna, innsjekking på hotell «KLIMEK» i Muszyna. Middag og overnatting på hotellet.

DAG 2. Sykkeltur: Loop Muszynska
Frokostbuffet. Sykkelturen begynner ved Hotel «KLIMEK». Ruten for kresne reisende både i form av estetisk og kognitiv opplevelse. Den er utformet for syklister med gode trenings- og sykkelferdigheter, fordi den har både behagelige asfaltveier, skogsveier der jettegryter og humper ikke eur vanlig, så vel som en del av fjellet er svært bratt og teknisk krevende. Den høyeste toppen av denne delen av fjellet er Kraczonik (936 m.). Distanse: 31 km. Tid: 3 timer, Høydeforskjell: 538 m, Vanskelighetsgrad: krevende. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffet. Avslapning og SPA-behandling. Grill-middag på en regional kro med folkemusikk. Overnatting.

DAG 3. Sykkeltur: rundt Kotylniczy Wierch - route 1 
Frokostbuffet. Sløyfen fører deg i utgangspunktet til den idylliske dalen ved Szczawnik elven som ligger mellom to åsrygger med Jaworzyna Krynicka på vestsiden og Kotylniczy Peak på østsiden. Lengden på elven fra kilden til munningen er ca. 11,5 km. Dybden av dalen varierer 300-400 m i forhold til høyden av toppene som omgir dalen. Lunsjbuffet. Rafting i dalen av elven Poprad. Middagsbuffet. Overnatting.

DAG 4. Flåtetur nedover Elven Dunajec 
Frokostbuffet. Busstur på Dunajec. 2-timers flåtetur nedover Dunajec elven gjennom de vakreste stedene i Pieniny-fjellene. Besøk på de mest sjarmerende stedene av den polske Spiš – slottet i Niedzica, vanndammen i Czorsztyn og trekirken i Debno (listeført på UNESCO liste over verdens kulturarv). Etter flåteturen sykler vi tilbake langs Dunajec til oppstartstedet. Vanskelighetsgrad: lett, men eksponert. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffet. Avslapning og SPA-behandling. Middagsbuffet. Overnatting.

DAG 5. Sykkeltur: rundt Kotylniczy Wierch - route 2 
Frokostbuffet. Rute: Muszyna, Szczawnik, Rezerwat Żebracze, Bacówka nær Wierchomlą, Polana Gwiaździsta, Runek, Czubakowska, Bukowa, Pod Jasieńczykiem, Muszyna. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffet. Avslapning og SPA-behandling. Middagsbuffet. Overnatting.

DAG 6. Sykkeltur: Muszyna - Tylicz
Frokostbuffet. Rute: Muszyna-Gladyszow -Smrekowice-Kwiatoń-Uście Gorlickie- Czarna - Śnietnica - Banica - Mochnaczka Nizna - Tylicz - Powroźnik. Deretter sykler vi ruten Loop Muszyńska til Muszyna - der den igjen møter hovedstien. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffet. Avslapning og SPA-behandling. Middagsbuffet. Overnatting.

DAG 7. Fjelltur: Muszyna - Krynica Zdroj - Muszyna 
Frokostbuffet. En fjelltur på Muszyna. Tur med taubane på Jaworzyna Mountain. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffet og avslapning i SPA-sonen. Grill-middag på en regional kro med folkemusikk. Avslutning. Overnatting.

DAG 8. Tur til Kraków
Frokostbuffet. Tur til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av majestiske kultur- og arkitektoniske perler. En guidet tur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk i saltgruven Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er dette den eneste gruven i verden som har hatt kontinuerlig drift fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET: 3 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer som ønsker en fysisk utfordring.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 11 999 Kr 10 999
ved 8 a 20
Kr 10 999 Kr 9 999
ved 20 a 40
Kr 9 999 Kr 8 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.