Menu

HOTEL KOTARZ I BRENNA - SYKKELRUTER I BESKIDENE

Sykkelrutene går gjennom den vestlige delen av Beskidy. Et unikt sted i fjellområde, like ved Beskidy, den pittoreske regionen i Sør Polen med utall ige bakker og daler. Midt i det mangfoldige og eventyrlige landskapet ligger et 3-stjerners hotell - «HOTEL KOTARZ». Dette hotellet har en spesiell historie bak seg, som andre hoteller i regionen bare kan drømme om.

INKLUDERT: flybillett -Trondheim eller Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • transfer • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • reiseleder • omvisninger • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og  tilpasser sykkelturer og traseer slik at de er forskjellige hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" delen av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for: sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

Sykkelrutene går gjennom flotte områder med turist- og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

Hotellet har komfortable rom og er plassert i et skogsreservat ved siden av Beskidene, som gir en unik avslappende stemning. Hotellet har en SPA-sone og aktivitets-sone, samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkkenet tilbyr nydelig regional mat.

DAGSPROGRAM (alle turer med sykkelguide)

DAG 1. Ankomst flyplassen i  Kraków 
Transfer til hotel «KOTARZ» i Brenna. Innsjekking. Middag servert på Kotarz Brenna restaurant.

DAG 2. Sykkeltur Brenna Rundt
Frokostbuffet. Sykkeltur - distanse: 56 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 3. Sykkeltur i Beskidene 
Frokostbuffet. Sykkeltur - distanse: 64 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4. Sykkeltur i Beskidene 
Frokostbuffet. Sykkeltur - distanse: 61 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5. Sykkeltur i Beskidene 
Frokostbuffet. Sykkeltur - distanse: 74 km. Lunsjbuffte. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 6. Sykkeltur i Beskidene 
Frokostbuffet. Sykkeltur - distanse: 59 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7. Sykkeltur i Beskidene 
Frokostbuffet. Sykkeltur - distanse: 63 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag ved bålet, grill og offisiell avslutning.

DAG 8. Tur til Kraków
Frokostbuffet. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av majestetiske kultur- og arkitektoniske perler. En guidet tur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk i saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er dette den eneste gruven i verden som har hatt kontinuerlig drift fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET:
3-4 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer som ønsker en fysisk utfordring.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 11 999 Kr 10 999
ved 8 a 20
Kr 10 999 Kr 9 999
ved 20 a 40
Kr 9 999 Kr 8 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.