Menu

SYKKELTURER OG SPA I LILLE BESKIDY – HOTEL KOCIERZ

Sykkelveiene i Beskidy, regnes som de mest pittoreske, og samtidig mest krevende i Polen. De som har tenkt å tilbringe noen aktive dager i området må være spreke og ha god kondisjon. Sykkelveiene preges av store høydeforskjeller, bratte oppoverbakker og nedfarter og noen ganger smale stier med grovt underlag. Anstrengelsene sykkelturer i dette området gir, vil bli en opplevelse for livet.

INKLUDERT • flybillett -Trondheim eller Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • reiseleder • omvisninger • transfer • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

For aktive gjester på Kocierz Hotel & Spa kan hotellet tilby 3 tennisbaner og et innendørs svømmebasseng. Gjestene kan også nyte et badeland og to flombelyste natt-skiheiser. Kocierz Hotel & Spa er også et perfekt sted for de som leter etter ro og avslapning. Spa med badstue, boblebad og massasjebehandlinger, samt luksuriøse behandlinger.

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og  tilpasser sykkelturene og traseer slik at de er forskjellige hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den «sykkelmessige» siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guiding.

Omgitt av åser kan Kocierz Hotel & Spa tilby en vakker panoramautsikt over Lille Beskidy samt utmerkede spa-og fritidsfasiliteter. Hotellet ligger ca 19 kilometer fra både Zywiec og Wadowice og 65 kilometer fra Krakow.

DAGSPROGRAM (alle turer med sykkelguide)

DAG 1. Ankomst flyplassen i Kraków. Transfer til KOCIERZ Hotell 
Innsjekking. Middag servert på den regionale restauranten.

DAG 2. En sykkeltur gjennom Beskidy
Frokostbuffet. Oppvarmingstur:Distanse: 46 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og
avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 3. En sykkeltur gjennom Beskidy
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 59 km. Lunjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4. En sykkeltur via gamle bygder 
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 72km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5. Sykkeltur i Beskidy-urskogen del 1
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 70 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 6. Sykkeltur i Beskidy-urskogen del 2
Frokostbuffet. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Distanse: 67 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7. Sykkeltur i Beskidy-urskogen del 3
Frokostbuffet. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Distanse: 74 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 8. Utflukt til Kraków
Frokost. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av majestetiske kultur- og arkitektoniske perler. En guidet tur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk til saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er det den eneste gruven i verden som har hatt drift fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo. Avgang kl. 21.30.

AKTIVITET:
4-5 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer som ønsker en fysisk utfordring.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 12 999 Kr 11 999
ved 8 a 20
Kr 11 999 Kr 10 999
ved 20 a 40
Kr 10 999 Kr 9 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,