Menu

SYKKELFERIE OG VELVÆRE PÅ HOTEL ARŁAMÓW

Sykkelrutene fører deg gjennom den vestlige delen av Bieszczady. Et unikt sted i fjellområdet, like ved Bieszczady, den pittoreske regionen i Sør-Øst-Polen med utallelige bakker og daler omfavnet av den innbydende Puszcza Karpacka (den karpatiske urskogen).

INKLUDERT • flybillett -Trondheim eller Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • reiseleder • omvisninger • transfer • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Både velvære og sykkelrutene i Bieszczady, et unikt sted, er perfekt for brukere av fjellsykler og touringsykler som elsker ville veier, sterke opplevelser ved forseringer av ulike hindringer og oppdagelse av nye, ubeseirede områder.

Midt i det mangfoldige og eventyrlige landskapet ligger det en ekte perle – et 4-stjernes hotell "HOTEL ARLAMOW". Hele hotellkomplekset består av tre bygninger. Det luksuriøse stedet har en spesiell historie bak seg, som andre hoteller i Bieszczady-regionen bare kan drømme om.

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og tilpasser sykkelturene og traseer slik at de er forskjellige hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den «sykkelmessige» siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guiding.

Sykkelrutene går gjennom de flotteste områder med turist- og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

DAGSPROGRAM (alle turer med sykkelguide)

DAG 1. Ankomst flyplassen i Kraków Balice Airport
Transfer til HOTEL «ARLAMOW». Innsjekking. Middag servert på restaurant Carpathia.

DAG 2. En sykkeltur gjennom Arlamowskie Poloninki (De Arlamow-engene) - Distanse: 56 km
Frokostbuffet. Sykkeltur: Hotel Arlamow – den gamle Arlamow (med De Arlamow-engene i bakgrunnen) - Kwaszenia – tur til Roztoka-bakken (642 m.o.h.) med utsikt fra toppen mot den sørlige delen av regionen. Tilbake til den gamle gården i Arlamow. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 3. En sykkeltur gjennom Kalwaria Paclawska - Distanse: 59 km
Frokostbuffe. Sykkeltur: Hotel Arlamow – Paportno – Kalwaria Paclawska – Huwniki – Makowa – Arlamow. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4. En sykkeltur via gamle bygder - Distanse: 62km
Frokostbuffet. Sykkeltur: Hotel Arlamow – Graziowa – Trojca – Jamna-dalen – Arlamow. Vanskelighetsgrad: Heller enkel, bra veistandard, det er bare strekningen mellom Graziowa og Trojca som er røff med hullete asfalt. Like før Trojca stikker vi innom flyplassen (porten åpnes etter avtale med vakten). Muligheter for å se rullebanen i Arlamow. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5. En sykkeltur til den eldste ortodokse murkirken i Polen - Distanse: 60 km
Frokostbuffet. Sykkeltur: Hotel Arlamow – Jamna-dalen – Trojca – Posada Rybotycka – Rybotycze – Makowa – Arlamow. På veien stopper vi ved den eldste ortodokse murkirken i Posada Rybotycka. Den tyngste strekningen er mellom Makowa og Arlamow, med en 10- kilometers oppoverbakke. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 6. Sykkeltur i den karpatiske urskogen del 1 - Distanse: 67 km
Frokostbuffet. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen: Hotel Arlamow – Dzial – Posada Rybotycka – Rybotycze – Makowa – Leszczyny – Paportno -Arlamow. Vanskelighetsgrad: Nokså vanskelig med ulik veistandard (forskjellig, samt grovt underlag) og et par bekker som må krysses. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7. Sykkeltur i den karpatiske urskogen del 2 - Distanse: 62 km
Frokostbuffet. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 8. Utflukt til Krakow
Frokostbuffet. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av høye kultur- og arkitektoniske perler. En guidet tur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk til saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er det den eneste gruven i verden som har vært i drift fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET:
3. vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 15 999 Kr 14 999
ved 8 a 20
Kr 13 999 Kr 12 999
ved 20 a 40
Kr 12 999 Kr 11 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.