Menu

FERIE VED MAZURY INNSJØENE PÅ HOTEL SPA

Vi vil anbefale en attraktiv sykkelferie med fantastiske sykkelruter som strekker seg ut i det eventyrlige området rundt Wzgórza Dylewskie-fjellene. Vi arrangerer overnattinger i bekvemme gjestehus og luksuriøse rom på det deilige Hotel SPA «Dr Irena Eris» i Wysoka Wieś - 150 km fra Gdańsk.

INKLUDERT: • flybillett Oslo eller Trondheim -Gdańsk-Oslo eller Trondheim • transfer • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykkel reiseleder • omvisninger • kart og veibeskrivelser • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Hotell med komfortable rom er plassert i et skogsreservat ved siden av en vakker stille innsjø som gir en unik avslappende stemning. Hotellet er et kosmetologisk institutt "Irena Eris" med konsept av helhetlig behandling, en SPA-sone og aktivitets-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkkenet tilbyr nydelig regional mat.

Gjestene kan velge fritt mellom to overnattingsvarianter: dobbeltrom på hotellet eller rom i nybygde gjestehus i regional stil. Hvert av husene består av 3 eller 4 soverom med bad, en stue og et kjøkken med spiseplass. For en enda hyggeligere stemning er de utstyrt med peiser. Om dagen kan gjestene benytte seg av alle fasilitetene i SPA-senteret, restaurantene, kaféen og klubben som befinner seg i hotellbygningen.

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og tilpasser sykkelturer og traseene er forskjellige for hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere, er ansvarlig for sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guiding.

Sykkelrutene går gjennom flotte områder med turist- og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

DAGSPROGRAM (alle turer med sykkelguide)

DAG 1. Ankomst flyplassen i Gdańsk 
Transfer til HOTEL SPA «DR IRENA ERIS» i Wzgórza Dylewskie. Innsjekking. Middag servert på hotellets restaurant.

DAG 2 
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 68 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 3
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 79 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 59km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 61 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 6
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 59 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7 
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 58 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag ved bålet, grill og offisiell avslutting.

DAG 8. Transfer til Gdańsk
Frokostbuffet. Tur til Gdańsk. Gdańsk er en havneby i Polen, beliggende ved Østersjøen og sentrum av det kulturelle, vitenskapelige og økonomiske. Gdańsk er en av de eldste polske byene, med over tusen års historie . Den første informasjonen som finnes der Gdańsk er nevnt er fra år 997. I det syvende århundre var byen en fiskerlandsby . Gdańsk er ansett som den symbolske plassen for utbruddet av andre verdenskrig samt begynnelsen på kommunismens fall i Sentral-Europa. Gdansk sentrum er en vakker, gammel by med sine historiske markeder og mange monumenter. Lunsj. Transfer til flyplassen - Lech Walesa Airport.

AKTIVITET:
2. vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med god fysisk form som tillater en 4-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For relativt aktive deltakere og familier med barn over 13 år.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 15 999 Kr 14 999
ved 8 a 20
Kr 13 999 Kr 12 999
ved 20 a 40
Kr 12 999 Kr 11 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.