Menu

SYKKELPARADIS – SYKKELFERIE I SUDETY - FJELLENE

En veldig attraktiv sykkelferie med utmerkede ruter som strekker seg gjennom eventyrlige beliggende områder i Sudety-fjellene, kjent som Sykkelparadis. Vi arrangerer overnatting i komfortable rom på Hotel «Malinowy Dwór» som er kåret til det beste polske SPA-hotellet i 2015.

INKLUDERT: • flybillett Oslo-Wrocław-Oslo • transfer •7 netter på hotellet m/frokost •7 lunsjer •7 middager • reiseleder • omvisninger • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler av merket «WHISTLE». Vi planlegger og tilpasser sykkelturene og at turene er forskjellige for hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den «sykkelmessige» siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski, sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere, er ansvarlige for sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guiding.

Sykkelrutene går gjennom de flotteste områder med turist- og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

Hotellet med komfortable rom er plassert i et skogsreservat ved siden av Sudety-fjellet som gir en unik avslappende stemning. Hotellet er et kosmetologisk institutt, med et konsept bestående av helhetlig behandling, SPA-sone og rekreasjons-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkkenet tilbyr nydelig regional mat. For en enda mer koselig og avslappende stemning er det flere peiser.

Om dagen kan gjestene benytte seg av alle fasilitetene i SPA-senteret, restaurantene, kaféen og klubben som befinner seg i hotellbygningen.

DAGSPROGRAM (alle turer med sykkelguide)

DAG 1. Ankomst flyplassen i Wrocław
Transfer til «Malinowy Dwór» i Świeradów Zdrój. Innsjekking. Middagsbuffet på hotellets restaurant.

DAG 2. En sykkeltur gjennom rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 47 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 3. En sykkeltur gjennom skogen MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 78 km. Lunsjbuffet. Avslapning og s5a-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 4. En sykkeltur via gamle bygder MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 69 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 5. En sykkeltur gjennom rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 69 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 6. En sykkeltur gjennom rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 59 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 7. En sykkeltur gjennom rute MTB
Frokostbuffet. Sykkeltur: Distanse: 57 km. Lunsjbuffet. Avslapning og spa-behandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbudet på hotellet. Middagsbuffet.

DAG 8. Utflukt til Wrocław
Frokostbuffet. Utflukt til Wrocław. Wroclaw er en av de eldste og vakreste byene i Polen. Opprinnelsen til Wroclaw dateres tilbake til det tiende århundre. Byen ligger ved elven Oder. Det er 12 øyer, mer enn 100 broer og dusinvis av kanaler. Wroclaw er en vakker, gammel by, med mer enn 100 restauranter som serverer regional mat. Lunsj. Transfer til flyplassen, Wrocław Airport. Flytur til Oslo.

AKTIVITET:
3-4 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. Passer for personer som ønsker fysiske utfordringer.

PRIS PR. PERSON:

Deltagere Juni/
August
Sept/
Mai
ved 4 a 8
Kr 15 999 Kr 14 999
ved 8 a 20
Kr 13 999 Kr 12 999
ved 20 a 40
Kr 12 999 Kr 11 999

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.