Menu

YACHTING I POLEN. FERIE PÅ EN EKSKLUSIV YACHT I MASURIA

Masuria er ett av de vakreste og pittoreske områdene i verden. Unik kombinasjon av regatta og avslappet cruising. Stor flåte med internasjonale mannskaper, unge mennesker, flotte fester og den beste chill-out.

Prisen inkluderer: flybilletter, flyplasstransport, forsikring, måltider (7 frokoster, 7 lunsjer, 7 middager), portavgifter, sengetøy og håndklær på båten.

Vi tilbyr 7 dager med cruising, hvor vi bor på komfortable seilbåter. Profesjonelt organisert regatta for hele flåten, lokal mat og utforskning av skjulte skjønnheter ved Masuria.

Yacht MAXUS 33.1 RS

1. DAG. Fly til Polen 
Ankomst til Gdańsk eller Olsztyn flyplass. Transfer til Port & Chillout Stare Sady. Overnatting på et Stare Sady-hotell. Fritid og hvile i chill-out-sone med hengekøyer og solsenger i nærheten av slow-food restaurant. På kvelden blir det middag og lokal folkemusikk ved bålet. Buffet kveldsmat.

2. DAG. Ankomst til Mikołajki
Frokostbuffe. Ankomst til Mikołajki havnen. Overnatting på luksusbåten Maxus 33.1 RS. Middag og kveldskonsert med lokal folkemusikk.

3. DAG. Seiling til Śniardwy
Frokostbuffe. Seiling fra havnen til den største innsjøen i Polen, Śniardwy. Vi seiler videre til marinaen i Popielno hvor vi spiser middag. Vi reiser tilbake til Mikolajki-porten. Middag og kveldskonsert i seilerlandsbyen.

4. DAG. Seiling til Ryn
Frokostbuffe. Vi seiler fra havnen mot Lake Talty to Ryn. På veien passerer vi de "masuriske fjordene" "Jora og Skanał". Middag i Ryn og besøk på Ryn Castle. Vi reiser tilbake til Mikolajki og hviler i den marine Stare Sady "Pod Jabłoniami" Port & Chillout. Middag ved sjøen med bål.

5. DAG. Seiling til Giżycko
Frokostbuffe. Vi seiler fra havnen Stare Sady mot Giżycko, ruten leder oss gjennom et nettverk av kanaler som forbinder de masuriske innsjøene til en 120 km lang rute. Hvile og middag i Rydzewo, i nærheten av "Black Swan" taverna. Vi seiler gjennom Kula-kanalen, også kalt "Mazurian Equator". Underveis blir det badstue på vannet. Vi seiling til havnen i Rydzewo, middag.

6. DAG. Seiling til innsjøen Niegocin
Frokostbuffe. Vi seiler fra havnen i Rydzewo ved innsjøen Niegocin. Dette er den tredje største innsjøen i Mazury. Hvile og middag i havnen Eko marine Giżycko. Vi besøker den historiske byen Boyen og den roterende broen på Łuczański-kanalen. Middag og konsert i en taverna.

7. DAG. Seiling til Stare Sady
Frokostbuffe. Vi reisertilbake til havnen Stare Sady "Pod Jabłoniami" Port & Chillout. Middag. Hvile i chill-out-sonen med hengekøyer og solsenger i nærheten av slow-food restaurant. Om kvelden blir det middag og lokal folkemusikk ved bålet.

8. DAG. Transfer til Lech Walesa flyplass
Frokostbuffe. Avreise til gamlebyen i Gdańsk. Middag. Transfer til Lech Walesa flyplass.