Menu

SYKLING, SPA OG BESØKER PRAHA - 8 DAGER FOR DAMER

We invite you for cycling holidays with SPA treatments at the Malinowy Dwór Hotel in the Sudety Mountains. This is a special offer for ladies. SPA Centre of the Malinowy Dwór Hotel is the most modern treatment base in Poland. SPA Center offers a range of beauty, rejuvenation and relaxation treatments. The interior climate allows for a moment of forgetting the world around thanks to which the stress disappears quickly.

Les mer: SYKLING, SPA OG BESØKER PRAHA - 8 DAGER FOR DAMER

HOTEL KAZIMIERZOWKA - SYKKELRUTER I KAZIMIERZ

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska-høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła-elvekløfta. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av de største attraksjonene med Europas største nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på hotel Kazimierzowka som ligger vakkert plassert i skogen.

Les mer: HOTEL KAZIMIERZOWKA - SYKKELRUTER I KAZIMIERZ

SYKKELTURER I JANOWIEC I HOTEL KAZIMIERSKI ZDROJ

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska- høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła- elvekløften. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av de største attraksjoner med Europas største nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på «Kazimierski Zdrój» som ligger vakkert plassert i skogen.

Les mer: SYKKELTURER I JANOWIEC I HOTEL KAZIMIERSKI ZDROJ

HOTEL KOTARZ I BRENNA - SYKKELRUTER I BESKIDENE

Sykkelrutene går gjennom den vestlige delen av Beskidy. Et unikt sted i fjellområde, like ved Beskidy, den pittoreske regionen i Sør Polen med utall ige bakker og daler. Midt i det mangfoldige og eventyrlige landskapet ligger et 3-stjerners hotell - «HOTEL KOTARZ». Dette hotellet har en spesiell historie bak seg, som andre hoteller i regionen bare kan drømme om.

Les mer: HOTEL KOTARZ I BRENNA - SYKKELRUTER I BESKIDENE

SYKKELTURER OG SPA I LILLE BESKIDY – HOTEL KOCIERZ

Sykkelveiene i Beskidy, regnes som de mest pittoreske, og samtidig mest krevende i Polen. De som har tenkt å tilbringe noen aktive dager i området må være spreke og ha god kondisjon. Sykkelveiene preges av store høydeforskjeller, bratte oppoverbakker og nedfarter og noen ganger smale stier med grovt underlag. Anstrengelsene sykkelturer i dette området gir, vil bli en opplevelse for livet.

Les mer: SYKKELTURER OG SPA I LILLE BESKIDY – HOTEL KOCIERZ