Menu

SYKKELFERIE OG VELVÆRE PÅ HOTEL KRÓL KAZIMIERZ

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska-høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła-elvekløfta. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av de største attraksjonene med Europas største nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på hotel Król Kazimierz som ligger vakkert plassert i skogen.

Les mer: SYKKELFERIE OG VELVÆRE PÅ HOTEL KRÓL KAZIMIERZ

SYKKELFERIE I KROATIA I KVARNER OG HALVØYA ISTRIA

En liste over prioriterte av en profesjonell eller fritids syklist reisemål inneholder sikkert Tenerife og Gran Canaria, men bare noen få er kjente med regionen Kvarner. Denne regionen ligger i den nordlige delen av den kroatiske kysten og har en av de mest innrykkete kystlinjene du noensinne har mulighet til å se. Finn ut alle hemmeligheter som Kvarner har å avsløre!

Les mer: SYKKELFERIE I KROATIA I KVARNER OG HALVØYA ISTRIA

HOTEL KAZIMIERZOWKA - SYKKELRUTER I KAZIMIERZ

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska-høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła-elvekløfta. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av de største attraksjonene med Europas største nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på hotel Kazimierzowka som ligger vakkert plassert i skogen.

Les mer: HOTEL KAZIMIERZOWKA - SYKKELRUTER I KAZIMIERZ

SYKLING, SPA OG PRAHA TUR - 8 DAGER FOR DAMER

We invite you for cycling holidays with SPA treatments at the Malinowy Dwór Hotel in the Sudety Mountains. This is a special offer for ladies. SPA Centre of the Malinowy Dwór Hotel is the most modern treatment base in Poland. SPA Center offers a range of beauty, rejuvenation and relaxation treatments. The interior climate allows for a moment of forgetting the world around thanks to which the stress disappears quickly.

Les mer: SYKLING, SPA OG PRAHA TUR - 8 DAGER FOR DAMER

HOTEL KOTARZ I BRENNA - SYKKELRUTER I BESKIDENE

Sykkelrutene går gjennom den vestlige delen av Beskidy. Et unikt sted i fjellområde, like ved Beskidy, den pittoreske regionen i Sør Polen med utall ige bakker og daler. Midt i det mangfoldige og eventyrlige landskapet ligger et 3-stjerners hotell - «HOTEL KOTARZ». Dette hotellet har en spesiell historie bak seg, som andre hoteller i regionen bare kan drømme om.

Les mer: HOTEL KOTARZ I BRENNA - SYKKELRUTER I BESKIDENE

SYKKELTURER I JANOWIEC I HOTEL KAZIMIERSKI ZDROJ

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska- høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła- elvekløften. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av de største attraksjoner med Europas største nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på «Kazimierski Zdrój» som ligger vakkert plassert i skogen.

Les mer: SYKKELTURER I JANOWIEC I HOTEL KAZIMIERSKI ZDROJ

SYKKELTURER OG SPA I LILLE BESKIDY – HOTEL KOCIERZ

Sykkelveiene i Beskidy, regnes som de mest pittoreske, og samtidig mest krevende i Polen. De som har tenkt å tilbringe noen aktive dager i området må være spreke og ha god kondisjon. Sykkelveiene preges av store høydeforskjeller, bratte oppoverbakker og nedfarter og noen ganger smale stier med grovt underlag. Anstrengelsene sykkelturer i dette området gir, vil bli en opplevelse for livet.

Les mer: SYKKELTURER OG SPA I LILLE BESKIDY – HOTEL KOCIERZ