Menu
A+ A A-

Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska-høylandet. De begynner i Kazimierz Dolny – en vakker by med praktfulle renessansebygninger som ligger i dalen ved Wisła-elvekløfta. Turen går videre gjennom Kazimierz-landskapsparken, som er en av parkens største attraksjoner med Eruopas størte nettverk av løss-kløfter. Overnatting og mat på «Kazimierski Zrój» hotellet som ligger vakkert plassert i skogen.

Som deltagere får de låne profesjonelle italienske sykler av merket «Whistle» og «De Rosa». Vi planlegger og tilpasser ulike sykkelturer og traseer daglig. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den «sykkelmessige» siden av oppholdet. Sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er Andrzej ansvarlig for sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

DAGSPROGRAM (MTB - alle turer med sykkelguide)

DAG 1. ALLE DELTAKERE MØTER OPP PÅ FLYPLASSEN I OSLO. FLY TIL WARSZAWA.
Transport, ankomst til hotellet «Kazimierski Zrój» i Janowiec ved Wisła-elven. Folkemusikk ved bålområdet og kveldsmat. Overnatting i hotel «Kazimierski Zrój».

DAG 2. SYKKELTUR GJENNOM KAZIMIERZ-NASJONALPARK
Frokostbuffe. Sykkelturen går gjennom den vestlige delen av Wyżyna Lubelska-høylandet. Man sykler videre gjennom Kazimierz-landskapsparken. Rutelengde 30 eller 47 km.  Lunsjbuffe. Hvile og spabehandlinger. Middagsbuffe i Kazimierz og omvisning på slottet. Retur til hotellet. Overnatting.

DAG 3. SYKKELTUR LANGS LØSS-RUTEN
Frokostbuffe. Sykkelturen går gjennom landsbyen Męćmierz og Równina Bełżycka-sletten og forbi den vestlige siden av elvekløfta «Małopolski Przełom Wisły». I landsbyen Dobre ved Skarpa Dobrska-skrenten som er en av de mest spektakulære deler av Równina Bełżycka-sletten når ruten et område rundt Kotlina Chodelska. Rutelengde: 38 eller 54 km. Lunsjbuffe. Hvile og spabehandling. Busstur i Kazimierz-området. Retur til hotellet. Middagbuffe.

DAG 4. TUR TIL NAŁĘCZÓW
Frokostbuffe. Sykkeltur til Nałęczów med retur gjennom dalen «Potok Witoszyńskiego». Ruten går langs stier og mark på Nałęczów-platået og videre gjennom bakketopper, kløfter og daler langs mindre elver. Ved landsbyen Stanisławka når ruten Kazimierz-landskapsparken. Rutelengde: 47 eller 68 km. Lunsjbuffe. Hvile og spabehandling. Fritid og middagbuffe. Kveldskonsert på markedsplassen. Retur til hotellet.

DAG 5. TUR TIL JANOWIEC
Frokostbuffe. Sykkeltur til slottet i Janowiec. Ferje over Wisła-elven og sykling videre langs stier som krysser skogen. Retur til hotell Kazimierski Zdrój. Rutelengde: 37 eller 56 km. Lunsjbuffe. Hvile og spabehandling. Fritid og kveldsmat.

DAG 6. SYKKELTUR i KAZIMIERZ OMRÅDET
Frokostbuffe. Sykkeltur i Kazimierz-området, ruten går gjennom skoger og langs Wisła-elven. Rutelengde: 20 km eller 38. Lunsjbuffe. Hvile og spabehandling Båttur på Wisła-elven til museet «Muzeum Nadwislańskie». Middagbuffe. Overnatting.

DAG 7. BUSSTUR TIL LUBLIN
Frokostbuffe. Sykkeltur i Janowiec-området, ruten går gjennom skoger. Rutelengde: 20 km eller 38. Lunsjbuffe. Busstur til Lublin, omvisning på slottet og i gamlebyen. Middag. Retur til hotellet. Fritid og spabehandling. Kveldsmat ved bålet, grilling og avslutning.

DAG 8. TUR TIL WARSZAWA
Frokostbuffe. Tur til Polens hovedstad, Warszawa. Guidet tur i Gamlebyen og Zamek Królewski (det tidligere kongesetet). Lunsj. Transfer til flyplassen Warszawa - Okęcie. Fly til Norge.

 

PRIS PR. PERSON:

Numero persone
Juni / August
Pris pr. person
September / Mai
Pris pr. person
 
 
ved 4 a 8 deltagere
Kr 13 999 Kr 12 999                                               
ved 8 a 20 deltagere
Kr 11 999 Kr 10 999  
ved 20 a 40 deltagere
Kr 9999 Kr 8999  

Kontakt: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.