Menu
A+ A A-

Masuria er en av de vakreste og pittoreske områdene i verden. Unik kombinasjon av regatta og avslappet cruising. Stor flåte full av internasjonale mannskaper, unge mennesker, flotte fester og den beste chill out.

Vi tilbyr 7 dager med cruising og bor på komfortable seilbåter, profesjonelt organisert regatta for hele flåten, lokal mat og utforske skjulte skjønnheter av Masuria.

Yacht MAXUS 33.1 RS Prisen inkluderer: flybilletter, flyplasstransport, forsikring, måltider (7 frokoster, 7 middager, 7 supper), portavgifter, sengetøy og håndklær på Båten.

1. dag
Fly til Polen. Ankomst til Gdańsk eller Olsztyn flyplass. Overfør til Port & Chillout Stare Sady. Overnatting i et Stare Sady-hotell. Frittid i Rest i chillout-sone med hengekøyer og solsenger i nærheten av slow food restaurant. På kveldsmiddagen skinner musikk med brannen. Buffet kveldsmat.

2. dag
Frokost. Ankomst til Mikołajki havnen. Overnatting på luksusbåt Maxus 33.1 RS. Middag og kveldskonsert med shanty musikk.

3. dag
Frokost. Seiling fra havnen til den største innsjøen i Polen Śniardwy. Seiling til marinaen i Popielno, middag. Gå tilbake til Mikolajki-porten. Middag og kveldskonsert i seilandsbyen.

4. dag
Frokost. Seiler fra havn mot Lake Talty to Ryn. På vei passerer vi de "masuriske fjordene" "Jora og Skanał". Middag i Ryn og besøk Ryn Castle. Gå tilbake til Mikolajki og bremse i den marine Stare Sady "Pod Jabłoniami" Port & Chillout. Supper på sjøen med brannen.

5. dag
Frokost. Seiler fra havnen Stare Sady mot Giżycko, leder ruten gjennom et nettverk av kanaler som forbinder de masuriske innsjøene til 120 km ruten. Hvile og middag i Rydzewo, i nærheten av "Black Swan" taverna. Seiler gjennom Kula-kanalen, også kalt "Mazurian Equator". På vei er det en badstue på vannet. Seiling til havnen i Rydzewo, Supper.

6. dag
Frokost. Seiling fra havnen i Rydzewo på innsjøen Niegocin. Dette er den tredje største innsjøen i Mazury. Bremser og middag på havnen Eko marine Giżycko. Besøk den historiske byen Boyen og den roterende broen på Łuczański-kanalen. Middag og konsert i taverna.

7. dag
Frokost. Gå tilbake til porten Stare Sady "Pod Jabłoniami" Port & Chillout. Middag. Hvile i chillout-sone med hengekøyer og solsenger i nærheten av slow-food restaurant. På kveldsmiddagen skinner musikk med brannen.

8. dag
Frokost. Avgang til Gdańsk til gamlebyen. Middag. Overfør til Lech Walesa flyplass.

PRIS PR. PERSON:

Numero persone
Juni / August
Pris pr. person
September / Mai
Pris pr. person
 
 
ved 4 a 8 deltagere
Kr 15 999 Kr 14 999                                               
ved 8 a 20 deltagere
Kr 13 999 Kr 12 999  
ved 20 a 40 deltagere
Kr 12 999 Kr 11 999  


Kontakt: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den., tel. +47 72 84 65 29, mobil +47 41 45 44 51,
adresse: Lundåsen 6a, 7089 Heimdal