Menu
A+ A A-

Vi vil anbefale en attraktiv sykkelferie med fantastiske sykkelruter som strekker seg i det eventyrlige området rundt Wzgórza Dylewskie-fjellene. Vi arrangerer overnatting i bekvemme gjestehus og luksuriøse rom på det deilige Hotel SPA «Dr Irena Eris» i Wysoka Wieś - 150 km fra Gdańsk.

INKKLUDERT:
• flybillett Oslo eller Trondheim -Gdańsk-Oslo eller Trondheim • transfer • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykkel reiseleder • omvisninger • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Hotel med komfortable romene er plassert i skogsreservat ved siden av en vakert stille innsjøer som gir en unik avslappende stemning. I hotel er kosmetologisk institutt "Irena Eris" med sitt konsept av helhetlig behandling, en SPA-sone og aktivitets-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkken tilbyr nydelig regionalt mat.

Gjestene kan velge fritt mellom to overnatting varianter: dobbeltrom på hotellet ellerrom i nybygde gjestehus i regional stil. Hver av husene består av 3 eller 4 soverom med baderom, en stue og et kjøkken med spiseplass. For enda mer koselig stemning er de utstyrt med peiser. Om dagen kan gjestene benytte seg alle fasilitetene i SPA-Sentret, og dessuten restaurantene, kaféen og klubben som befinner seg i hotellbygningen.

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler merke «WHISTLE». Vi planleger og  tilpasser sykkelturer og trasser at de er forskielige for hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for: sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

Sykkelrutene går bare gjennom flotteste områder med turist - og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

DAGPROGRAM (ale turer me sykkelgaid)

DAG 1. Ankomst til flyplassen i Gdańsk. Transfer til  HOTEL SPA «DR IRENA ERIS» i Wzgórza Dylewskie. Innsjekking. Middag servert på hotell restaurant.

DAG 2. En sykkeltur gjennom
Frokostbuffe. Sykkeltur:Distanse: 26 km. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 3. En sykkeltur gjennom skogen
Frokostbuffe. Sykkeltur: Distanse: 49 km. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 4. En sykkeltur via gamle bygder.
Frokostbuffe. Sykkeltur: Distanse: 52km. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 5. Sykkeltur i den vandre langs innsjøer
Frokostbuffe. Sykkeltur: Distanse: 40 km. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 6. Sykkeltur i den skogen
Frokostbuffe. Sykkeltur: Distanse: 57 km. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 7. Sykkeltur i den vandre langs innsjøer
Frokostbuffe. Sykkeltur: Distanse: 54 km. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middag ved bålet, grill og offisiell avslutting.

DAG 8. Transfer til Gdańsk
Frokostbuffe. Tur til Gdańsk. Gdańsk er en havneby i Polen ved Østersjøen og sentrum av kulturelle, vitenskapelige og økonomiske. Gdańsk er en av de eldste polske byer, med over tusen års historie . Den første informasjonen om Gdańsk har en 997 år, i det syvende århundre var det en fiskerlandsby . Gdańsk er ansett som den symbolske plassen til utbruddet av andre verdenskrig og begynnelsen av kommunismens fall i Sentral-Europa. Gdansk sentrum er en vakker, gammel by med sin historiske marked og mange monumenter. Lunsj. Transfer til flyplassen - Lech Walesa Airport.

AKTIVITET:
2. vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 4-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For relativt aktive deltakere og familier med barn over 13 år.

PRIS PR. PERSON:

Numero persone
Juni / August
Pris pr. person
September / Mai
Pris pr. person
 
 
ved 4 a 8 deltagere
Kr 15 999 Kr 14 999                                               
ved 8 a 20 deltagere
Kr 13 999 Kr 12 999  
ved 20 a 40 deltagere
Kr 12 999 Kr 11 999  Kontakt: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den., tel. +47 72 84 65 29, mobil +47 41 45 44 51,
adresse: Lundåsen 6a, 7089 Heimdal