Menu
A+ A A-

Sykkelrutene fører gjennom den vestlige delen av Bieszczady. Et unikt sted i fjellområde, like ved Bieszczady, den pittoreske regionen i Sør-Øst-Polen med utellelige bakker og daler omfavnet av den inntatte Puszcza Karpacka (den karpatiske urskogen) - 160 km fra Kraków.

INKKLUDERT:
• flybillett-Trondheim eller fra Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • transfer • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykkel reiseleder • omvisninger • kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •


Våre kunder får profesjonelle italienske sykler merke «WHISTLE». Vi planleger og  tilpasser sykkelturer og trasser at de er forskielige for hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for: sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

Sykkelrutene går bare gjennom flotteste områder med turist - og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

Hotel «SLOTTET DUBIECKO» med komfortable romene er plassert i skogsreservat ved siden av en vakert stille elven San som gir en unik avslappende stemning. I hotel er kosmetologisk institutt med sitt konsept av helhetlig behandling, en SPA-sone og aktivitets-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkken tilbyr nydelig regionalt mat.

Bieszczady-fjellene
Bieszczady-fjellene har blitt et reisemål for sykkelturister allerede i begynnelsen av 1950-tallene. Sykkelrutene i Bieszczady, helt spesielle i verden, er perfekt for brukere av fjellsykler og touringsykler som elsker ville veier, sterke opplevelser ved kryssing av ulike hindringer og oppdaging av nye, ubeseirede områder.

I tillegg til pene utsikter på skogdekkede grenselinjer, tilbyr sykkelrutene ulike typer veidekke (fra asfaltveier til hullede grusveier) og ulik landskap (tallrike opp- og nedkjøringer på svingende stier). Man trenger å ha god kondisjon for å klare disse rutene. Her og der passerer veiene verdens unike kullbrennerier eller farter over fjellbekker.

De fleste sykkelrutene går gjennom skogen. Øde glenner og frukthager er nå de eneste sporene etter bosetninger som en gang lå tett langs veier og stier. Disse områdene er nå hjem til mange ville dyr (bjørner, ulver, bevere). Når man sykler forbi disse strøkene, bør man holde seg stille. Mange steder er det forbudt å forlate merkede ruter.

DAGPROGRAM (ale turer me sykkelgaid):

DAG 1. Ankomst til flyplassen i Kraków Balice. Transfer til HOTEL «SLOTTET DUBIECKO». Innsjekking. Middag servert på restaurant «SLOTTET DUBIECKO».

DAG 2. En sykkeltur gjennom (Distanse: 26 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur fra reiseleder. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 3. En sykkeltur gjennom (Distanse: 29 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur fra reiseleder. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

Dag 4. En sykkeltur via gamle bygder (Distanse: 32km)
Frokostbuffe. Sykkeltur fra reiseleder. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 5. En sykkeltur til den eldste ortodokse murkirken i Polen (Distanse: 40 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur fra reiseleder. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 6. Sykkeltur i den karpatiske urskogen (Distanse: 37 km.)
Frokostbuffe. Sykkeltur  gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen:  Vanskegrad: nokså vanskelig med ulik veistandard (forskjellig, samt grovt underlag) og et par bekker som må krysses. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 7. Sykkeltur i den karpatiske urskogen del.2 (Distanse: 34 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Vanskegrad: nokså vanskelig med ulik veistandard (forskjellig, samt grovt underlag) og et par bekker som må krysses. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middagbuffe.

DAG 8. Utflukt til Kraków
Frokostbuffe. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av høye kultur- og arkitektoniske valører. En guidetur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. I dag er det den eneste gruven i verden som har forsatt sin virksomhet fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET:
2-3 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer med fysisk forberedelse.PRIS PR. PERSON:

Numero persone
Juni / August
Pris pr. person
September / Mai
Pris pr. person
 
 
ved 4 a 8 deltagere
Kr 13 999 Kr 12 999                                               
ved 8 a 20 deltagere
Kr 11 999 Kr 10 999  
ved 20 a 40 deltagere
Kr 9999 Kr 8999  

Kontakt: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.