Menu
A+ A A-

Sykkelveier i Muszyna, ved Szczawnik bekk nær Jaworzyna Krynicka det polske høylandet, regnes som de mest pittoreske, og samtidig mest krevende i Polen. De som har tenkt å tilbringe noen aktive dager i området, må være spreke og ha god kondis. Sykkelveiene preges av store høydeforskjeller, bratte oppturer og nedturer, noen ganger smale stier med grovt underlag. Innsatsen man gjør under sykkelturer i området er utrolig givende, og kan sikkert bli en opplevelse for livet. 

INKKLUDERT: • Flybillett Trondheim eller Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • transfer i flyplassen • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager • sykkler reiseleder • omvisninger •  kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring.

DAGPROGRAM

DAG 1.
Flyturen til Krakow med ankomst kl. 22.40. Transfer til Muszyna, innsjekking på hotell «KLIMEK» i Muszyna. Middag og overnatting på hotellet.

DAG 2. EN SYKKELTUR: LOOP MUSZYNSKA (Distanse: 31 km)
Frokostbuffe. Sykkelturen begynner Hotel «KLIMEK». Ruten for kresne reisende både i form av estetisk opplevelse og kognitiv. Den er utformet for syklister med gode trenings- og sykkelferdigheter, fordi både behagelig fører asfaltveier, skogsveier der jettegryter og humper er ikke uvanlig, så vel som en del av fjellet svært bratt og teknisk krevende, noe som kan være nødvendig å kjøre sykkel. Ruten er beregnet for ulike interesser av turister, aksenter naturlig, historisk sammenvevd med en moderne vri regionen. Den høyeste toppen av denne delen av fjellet er Kraczonik (936 m.). Designet var også en arm for inngåelse band Jaworzyny Krynicka som et alternativ, eller for de som søker større erfaring, utfyller Turist Loop Muszynska.
Distanse: 31 km.
Lengde: 3 timer, Høydeforskjell: 538 m, Vanskegrad: krevende. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffe. Avslapning og SPA-behandling. Grill middag på en regional kro med folkemusikk. Overnatting.

DAG 3. EN SYKKELTUR: RUNDT KOTYLNICZY WIERCH - ROUTE 1 (Distanse: ca. 35 km.
Frokostbuffe. Sløyfen fører i utgangspunktet idylliske dalen av Szczawnik stream, som ligger mellom to forskjellige rygger av Jaworzyna Krynicka opprettet på vestsiden av den tomme store og Jaworzynka, på østsiden av Kotylniczy Peak og De forente Beech. Lengden av strøm fra kilden til munningen er ca. 11,5 km. Dybden av dalen, som renner varierer 300-400 m i forhold til høyden av toppene som omgir dalen.  Lunsjbuffe og avslapning i SPA-sonen. Middagbuffe. Overnatting.

DAG 4. EN FLÅTETUR NEDOVER ELVEN DUNAJEC (Distanse: ca. 25 km)
Frokostbuffe. Busstur på Dunajec. 2-timers flåtetur nedover Dunajec elven gjennom de vakreste stedene i Pieniny-fjellene.  Besøk på de mest sjarmerende stedene av den polske Spiš – slottet i Niedzica, vanndammen i Czorsztyn og trekirken i Debno (listeført på UNESCO liste over verdens kulturarv). Etter flåteturen sykler vi tilbake langs Dunajec til oppstartstedet. Distanse: ca. 25 km, vanskegrad: lett, men eksponert. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffe. Avslapning og SPA-behandling. Middagbuffe. Overnatting.

DAG 5. EN SYKKELTUR: RUNDT KOTYLNICZY WIERCH - ROUTE 2 (Distanse: ca. 38 km)
Frokostbuffe. Rute: Muszyna, Szczawnik, Rezerwat Żebracze, Bacówka pod Wierchomlą, Polana Gwiaździsta, Runek, Czubakowska, Bukowa, Pod Jasieńczykiem, Muszyna. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffe. Avslapning og SPA-behandling. Middagbuffe. Overnatting.

DAG 6. EN SYKKETUR: MUSZYNA-TYLICZ (Distanse: ca. 58 km)
Frokostbuffe. Rute: Muszyna-Gladyszow -Smrekowice-Kwiatoń-Uście Gorlickie- Czarna - Śnietnica - Banica - Mochnaczka Nizna - Tylicz - Powroźnik, deretter ruten Sykling Loop Muszyńska til Muszyna - der den møter hoved Trail. Stien går av det store flertallet av korte strekninger av asfalt asfalterte veier og grus. Distanse: ca. 58 km. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffe. Avslapning og SPA-behandling. Middagbuffe. Overnatting.

DAG 7. EN FJELLTUR: MUSZYNA - KRYNICA ZDROJ - MUSZYNA
Frokostbuffe. En fjelltur av Muszyna. Tur med taubane på Jaworzyna Mountain. Tilbake til hotellet. Lunsjbuffe og avslapning i SPA-sonen. Grill avskjedsmiddag på en regional kro med folkemusikk. Overnatting.

DAG 8. TUR TIL KARAKOW
Frokostbuffe. Tur til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av høye kultur- og arkitektoniske valører. En guidetur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk på saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er det den eneste gruven i verden som har forsatt sin virksomhet fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET: 3 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer med fysisk forberedelse.


  Juni / August
Pris pr. person
September / Mai
Pris pr. person
 
 
ved 4 a 8 deltagere
Kr 13 999 Kr 12 999                                               
ved 8 a 20 deltagere
Kr 11 999 Kr 10 999  
ved 20 a 40 deltagere
Kr 9999 Kr 8999  

Kontakt: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.