Menu
A+ A A-

Sykkelveier i Beskidy, regnes som de mest pittoreske, og samtidig mest krevende i Polen. De som har tenkt å tilbringe noen aktive dager i området, må være spreke og ha god kondis. Sykkelveiene preges av store høydeforskjeller, bratte oppturer og nedturer, noen ganger smale stier med grovt underlag. Innsatsen man gjør under sykkelturer i området er utrolig givende, og kan sikkert bli en opplevelse for livet. 

For aktive gjester på Hotel & Spa Kocierz 3 tennisbaner og et innendørs svømmebasseng. Gjestene kan også nyte et badeland og to flombelyste natt skiheisene. Hotel & Spa Kocierz er også et perfekt sted for de som leter etter ro og avslapping. Spa med badstue, boblebad og massasjebehandlinger tilbys luksuriøse behandlinger. Omgitt av åser anlegget Hotel & Spa Kocierz tilbyr en vakker panorama av Beskid Liten og utmerkede spa-og fritidsfasiliteter. Hotellet ligger ca 19 kilometer fra både Zywiec og Wadowice og 65 kilometer fra Krakow.

DAGPROGRAM

DAG 1. Ankomst til flyplassen i  Kraków. Transfer til  KOCIERZ Hotell. Innsjekking. Middag servert på regionale restaurant.

DAG 2. En sykkeltur gjennom Beskidy
Buffefrokost. Oppvarmingstur:Distanse: 26 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 3. En sykkeltur gjennom Beskidy
Buffefrokost. Sykkeltur:Distanse: 29 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 4. En sykkeltur via gamle bygder.
Buffefrokost. Sykkeltur: Distanse: 32km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 5. En sykkeltur til den 
Buffefrokost. Sykkeltur:Distanse: 40 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 6. Sykkeltur i den Beskide urskogen
Buffefrokost. Sykkeltur  gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Distanse: 37 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 7. Sykkeltur i den Beskide urskogen del.2
Buffefrokost. Sykkeltur  gjennom pittoreske strekninger i den karpatiske urskogen. Distanse: 34 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 8. UTFLUKT TIL KARAKOW
Frokost. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av høye kultur- og arkitektoniske valører. En guidetur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk på saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er det den eneste gruven i verden som har forsatt sin virksomhet fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo. Avgang kl. 21.30.

AKTIVITET:
4 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer med fysisk forberedelse.