Menu
A+ A A-

Sykkelrutene fører gjennom den vestlige delen av Beskidy. Et unikt sted i fjellområde, like ved Beskidy, den pittoreske regionen i Sør Polen med utellelige bakker og daler. Midt i det mangfoldige og eventyrlige landskapet ligger et 3-stjernes hotell på fjellet - «KOTARZ». Det stedet har en spesiell historie bak seg, som andre hoteller i regionen bare kan drømme om.

INKKLUDERT:
• flybillett -Trondheim eller Oslo-Kraków-Oslo eller Trondheim • transfer • 7 netter på hoteller m/frokost • 7 lunsjer • 7 middager  • reiseleder • omvisninger •  kart og veibeskrivelse • sykkel «WHISTLE» • Allianz forsikring •

Våre kunder får profesjonelle italienske sykler merke «WHISTLE». Vi planleger og  tilpasser sykkelturer og trasser at de er forskielige for hver dag. Andrzej Sypytkowski, OL-vinner og verdensmester i sykling er ansvarlig for den "sykkelmessige" siden av oppholdet. Andrzej Sypytkowski sammen med et team av profesjonelle syklister og trenere er ansvarlig for: sykkelruter, sykkel vedlikehold og sykkel guider.

Sykkelrutene går bare gjennom flotteste områder med turist - og historiske attraksjoner og langt unna veier med biltrafikk.

Hotel med komfortable romene er plassert i skogsreservat ved siden av en Beskidene som gir en unik avslappende stemning. I hotel er SPA-sone og aktivitets-sone samt en rekke andre fasiliteter. Kjøkken tilbyr nydelig regionalt mat.

DAGPROGRAM (ale turer me sykkelgaid)

DAG 1. Ankomst til flyplassen i  Kraków. Transfer til hotel «KOTARZ» i Brenna. Innsjekking. Middag servert på Kotarz Brenna restaurant.

DAG 2. En sykkeltur gjennom Brenna Rundt (Distanse: 26 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middag på en regional kro med folkemusikk.

DAG 3. En sykkeltur i den Beskidene (Distanse: 29 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 4. En sykkeltur i den Beskidene (Distanse: 32km)
Frokostbuffe. Sykkeltur. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 5. En sykkeltur i den Beskidene (Distanse: 42km)
Frokostbuffe. Sykkeltur. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 6. Sykkeltur i den Beskidene (Distanse: 37 km)
Frokostbuffe. Sykkeltur. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 7. Sykkeltur i den Beskidene (Distanse: 34 km.)
Frokostbuffe. Sykkeltur. Lunsjbuffe. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Middag ved bålet, grill og offisiell avslutting.

DAG 8. Tur til Kraków
Frokostbuffe. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av høye kultur- og arkitektoniske valører. En guidetur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk på saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er det den eneste gruven i verden som har forsatt sin virksomhet fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo eller Trondheim.

AKTIVITET:
3-4 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer med fysisk forberedelse.PERSON: Juni/Aug

Sept./Mai

 
 
ved 4 a 8 deltagere
Kr 13 999 Kr 12 999                                               
ved 8 a 20 deltagere
Kr 11 999 Kr 10 999  
ved 20 a 40 deltagere
Kr 9999 Kr 8999  

 

Kontakt: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.