Menu
A+ A A-

Poziom 511 Design Hotel & SPA er et moderne 4-stjernershotellet ligger i hjertet av Krakow-Czestochowa Highland, i Eagle Nests Landscape Park. The Hotel, som ligger på toppen av den høyeste åsen i Jura Highland, blant grønne trær og kalkstein bergarter, ved siden av den fantastiske ruinene av Ogrodzieniec Castle, og tilbyr luksuriøse og upretensiøs fritidstilbud sammen med evnen til å slappe av fra det urbane støy. 

Den moderne design basert på enkle former og funksjonalitet er uttrykt i romslig interiør med glassfasader som bringer utsiden i. Poziom 511 er et spesielt sted med fokus på open-minded, nysgjerrige mennesker. Personlig holdning til gjester og uformell atmosfære er det som skiller oss klart fra hverandre.

Kjennetegnet av Poziom 511 Design Hotel & SPA er et unikt velværesenter. Hotellet, som den første offisielle Dr Irena Eris Beauty Partner i Polen, ønsker velkommen til eksklusiv verden av Dr Irena Eris behandlinger og kosmetikk, der kvalifiserte medarbeidere tar seg av skjønnhet og komfort. Under oppholdet på hotellet, kan våre gjester nyte velværesenteret - en 20-meters svømmebasseng, boblebad, samt badstue og dampbad som er festet til en naturlig kalkstein.

INKKLUDERT:
7 netter på hoteller m/frokost, 7 lunsjer, 7 middager (drikke ikke inkl.), reiseleder, omvisninger, buss dag - transfer, kart og veibeskrivelse, sykkel Whistle, Allianz forsikring.

DAGPROGRAM

DAG 1. Ankomst til flyplassen i Kraków. Transfer til  511 Hotell. Innsjekking. Middag servert på hotell restaurant.

DAG 2. En sykkeltur gjennom
Buffefrokost. Oppvarmingstur:Distanse: 26 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 3. En sykkeltur gjennom
Buffefrokost. Sykkeltur: Distanse: 39 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 4. En sykkeltur i den
Buffefrokost. Sykkeltur: Distanse: 52km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 5. En sykkeltur i den
Buffefrokost. Sykkeltur: Distanse: 40 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 6. Sykkeltur i den
Buffefrokost. Sykkeltur: Distanse: 37 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 7. Sykkeltur i den
Buffefrokost. Sykkeltur: Distanse: 44 km. Buffetlunsj. Avslapnig og spabehandling i SPA-sonen, tilgang til bassenger og avslapningstilbud på hotellet. Buffetmiddag.

DAG 8. UTFLUKT TIL KARAKOW
Frokost. Utflukt til Krakow, en av Polens eldste og vakreste byer. Byen er over 1000 år gammel og er preget av høye kultur- og arkitektoniske valører. En guidetur i Gamlebyen og Wawel-toppen (det tidligere kongesete), listeført på UNESCO liste over verdens kultur- og naturarv. Lunsj. Deretter besøk på saltgruven i Wieliczka fra 1700-tallet (også på UNESCOs liste over verdensarv). I dag er det den eneste gruven i verden som har forsatt sin virksomhet fra middelalderen fram til i dag. Transfer til flyplassen i Krakow. Flytur til Oslo. Avgang kl. 21.30.

AKTIVITET:
3-4 vanskelighetsgrad. Det er nødvendig med en god fysisk form som tillater en 5-timers kontinuerlig fysisk innsats hver dag. For personer med fysisk forberedelse.